Over ons

 

RTC Group opgericht in 2013

Wij zijn de toonaangevende leverancier van bouw- en industriële apparatuur. Wij verhuren en verkopen gespecialiseerde compressoren voor boortechnieken en funderingstechnieken. Ook huren en verkopen wij gespecialiseerde, hoge capaciteit olievrije luchtcompressoren voor grootverbruikers in de  industrie.

Wat maakt ons uniek

Het is onnodig om te zeggen dat het verlies van persluchttoevoer een fabriek volledig uit productie kan halen. Dit is waar de vloot met olievrije verhuurcompressoren van de RTC Group het overneemt.

N

Oplossingen

De oplossingen die we voor onze klanten maken, zijn gebaseerd op een jarenlange ervaring in de internationale persluchtmarkt.

N

Niets is ons te gek

Of het nu gaat om onderdelen, service, reparaties, gebruikte apparatuur, nieuwe apparatuur, lease of verhuur, we zullen altijd de juiste oplossing vinden. 

N

Out of the box

Wij denken “out of the box” om je te helpen met jouw uitdaging.
Compressed Air Beyond Limits
Wij streven naar onbegrensde perslucht oplossingen.

Geschiedenis

1985

Henk Uphoff start zijn loopbaan bij Ingersoll Rand Nederland als monteur-stagiair. Eerst in diesel aangedreven mobiele luchtcompressoren, later in stationaire luchtcompressoren. Zijn eerste ervaring met luchtcompressoren en persluchtdrogers (zowel koudemiddel als droogmiddel)

1989

Fulltime servicemonteur. Krijgt ervaring met het reviseren van roterende schroefcompressoren, zuigercompressoren, grote zuigercompressoren en zelfs centrifugale luchtcompressoren.

1994

Geswitcht naar afdeling reserveonderdelen, regio Benelux. Eindgebruikers bedienen met snelle en goed georganiseerde onderdelenleveringen. Maar ook buitenlandse klanten weten de uitstekende diensten van zijn afdeling te vinden. Inkoop van originele reserveonderdelen voor compressoren en boormachines uit de VS en export naar Afrika.

2001

Opzetten van de afdeling “Used Equipment” voor Ingersoll Rand, Bobcat en Club Car, later kwamen ABG en Montabert bij de groep. Hoofdkantoor in Nederland, ten dienste van EMEA, (Europa Midden-Oosten en Afrika)

2007

Als onderdeel van Ingersoll Rand Construction Technologies is Remarketing Services overgenomen door Doosan Infracore. De eerste stappen zetten in zwaar grondverzetmaterieel.

2009

Verliet Doosan Remarketing om een ​​verhuur- en handelsbedrijf te runnen voor de Europese dochteronderneming van de Australische Emeco Group. Betrokken bij het internationaal verhuren en verhandelen van zware bouwmachines en mijnbouwmachines.

2010

Na de sluiting van Emeco Europe werd Henk gevraagd om een ​​volledig nieuw handelsbedrijf op te zetten voor gebruikte bouwmachines in België. Inclusief de bedrijfsontwikkeling van een internationale gespecialiseerde verhuurvloot van grote en hoge druk mobiele compressoren.

2013

Na het verzamelen van ervaring en kennis in de afgelopen 3 decennia, gestart met een nieuw bedrijf dat gespecialiseerd is in het verhandelen en verhuren van apparatuur.

2014

Meer en meer ontwikkelingen in de branche van de verhuur van perslucht. Verhuur van grote olievrije centrifugaal compressoren voor industriële toepassingen. Verhuur van grote hogedruk-dieselaangedreven mobiele compressoren voor de boor- en funderingstechnieken.

2016

RTC Group investeert in meer olievrije compressoren voor zijn verhuurafdeling.

2018

Verhuizing van  kantoor en verdere uitbreiding van de olievrije verhuurvloot. Meer compressoren, meer luchttanks en meer transformatoren.

Testimonials

Op een vrijdagavond belden we het noodnummer van de RTC Group en meteen werd de telefoon opgepakt.

Maintenance manager steel

factory Belgium

Met enorme snelle reactietijd hielpen ze onze persluchtproductie op een aanvaardbaar niveau te krijgen.

Project leader

The Netherlands

Deze oplossing heeft ons enorme hoeveelheden diesel, vervuiling en niet de minste euro’s bespaard.

Senior buyer

Germany