Opnieuw uitbreiding van RTC Olie -vrije compressor vloot

Vroomshoop NEDERLAND, Nieuwe luchtcompressoren zijn toegevoegd aan de industriële verhuurvloot. RTC Group een jonge onderneming met 30 jaar ervaring in Nederland maakt deze machines beschikbaar voor de Europese industrie.

RTC Group is toonaangevend leverancier van gespecialiseerde verhuurcompressoren. Het bedrijf lanceerde in 2014 zijn “Blue Fleet” met olievrije luchtcompressoren voor industriële toepassingen. Vandaag heeft algemeen directeur Henk Uphoff aangekondigd dat er meer grote compressoren aan de vloot zijn toegevoegd.

De olievrije luchtvloot bestaat nu uit 6 verhuurpakketten met olievrije centrifugaal luchtcompressoren. Met een capaciteit van in totaal meer dan 30.000 m³ / uur, kan RTC Group bijna alle middelgrote en middelgrote grote huurprojecten beheren. Dit concept kan de ideale oplossing zijn in geval van uitval van een bestaande compressorinstallatie. Met behulp van de eigen stroombronnen van de klant kunnen deze units alleen al de klant tot € 250.000 brandstof per week besparen.

Met dit concept kan de apparatuur binnen enkele uren na de eerste oproep bij de klant zijn. Eerdere noodsituaties zijn zeer succesvol gebleken. We hebben onze vloot strategisch uitgebreid om de grotere projecten aan te kunnen, volgens Mr. Uphoff.

100% olievrije lucht (ISO 8573-1 klasse “0”) voor noodsituaties, tijdens grote revisie of voor piekvraag.

Meer informatie is te vinden op deze website of door een bericht te sturen naar info@oilfree-air.eu