Nieuw concept in de Europese markt van olie vrije perste lucht verhuur

Vroomshoop NEDERLAND, een nieuw concept is gelanceerd in de industriële markt voor olievrije huurcompressoren. Een jong bedrijf in Nederland lanceert een unieke olievrije huurmachine voor de Europese markt.

RTC Group is al een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde hogedrukverhuuroplossingen voor boor- en funderingsmethoden. Het bedrijf levert nu concurrerende en goedkope alternatieven aan professionals die dringend olie-vrije perslucht in grote volumes nodig hebben. “Wij zijn gespecialiseerd in grote oplossingen voor verhuur van gecomprimeerde perslucht”, zegt algemeen directeur en eigenaar Henk Uphoff.

De containerverpakkingen variëren van 250 kW tot 915 kW elk. Met een totale capaciteit van meer dan 10.000 m³ / uur is dit concept uniek in de markt. Normale diesel aangedreven compressoren met dezelfde capaciteit verbranden gemakkelijk 225.000 liter diesel per week. Beschikbare units zijn 450, 500, 650 en 915 kW.

Het is onnodig om te zeggen dat het verlies van persluchttoevoer uw installatie volledig uit productie kan halen. Flexibiliteit en snelle responstijd zijn van cruciaal belang in veel industrieën. “Onze apparatuur kan onderweg zijn naar de klant binnen de momenten van de eerste noodoproep”, aldus dhr. Uphoff. Dit maakt zowel de omvang van de apparatuur als de snelle respons, Europa breed, tot een uniek concept.

Meer informatie is te vinden op t zijn website of door een bericht te sturen naar info@oilfree-air.eu